Acronis Cyber Protect Backup

Ongeëvenaard veilige Cloud backup

Krachtige Ransomware Bescherming: Beschermt tegen Zero-Day bedreigingen

Universeel & Direct Herstel: In seconden herstellen, ongeacht de hardware

Onbreekbare Data Encryptie: Onwrikbare veiligheid voor jouw gegevens

maandelijks opzegbaar
Snel.com is ISO 27001 certified

Klanten beoordelen ons met een 4,9/5 op Google reviews

Bescherm je data met Acronis Cyber Protect Backup

Je bedrijf creëert elke dag een enorme hoeveelheid waardevolle data. Maar wat gebeurt er als er iets misgaat? Met de Acronis Cyber Protect Backup oplossing, verandert een potentieel catastrofaal dataverlies in een kleine horde. Uitgebreide backup mogelijkheden en specifieke bestanden, mappen of hele backups terugzetten met Granual recovery. Zo kun je met een gerust hart werken, wetende dat je data veilig en direct herstelbaar is wanneer je het nodig hebt.

  • Google Workspace Data Bescherming
  • Microsoft 365 Bescherming
  • Acronis Instant Restore & Universal Restore
  • Deduplicatie
  • Ransomware-proof Backups
  • Backup Encryptie

Voeg Acronis Backup makkelijk toe aan je VPS of Server

Eerste 50GB Backup
( 1 Device inbegrepen )

Extra GB t/m 250GB Backupruimte


Extra GB van 251GB t/m 500GB Backupruimte

Extra GB van 501GB t/m 1TB Backupruimte

Extra GB boven 1TB Backupruimte

Extra device

€ 9,99
per maand

€ 0,20
per maand

€ 0,15
per maand

€ 0,14
per maand

Op aanvraag

€ 4,99
per maand

snel acronis certified engineer

We mogen onszelf Acronis Backup Cloud Experts noemen

Als gecertificeerde partners van Acronis Cyber Protect Cloud, zetten we ons in om jouw gegevens veilig te houden. Met de expertise van Acronis' backup-oplossingen achter de hand, kun je op ons vertrouwen voor betrouwbare ondersteuning

Acronis Backup eigenschappen

clustering icoon

Diverse Back-up mogelijkheden


Biedt ondersteuning voor verschillende back-uptypes, zoals schijven/volumes, individuele bestanden of mappen, systeemstatussen en ESXi-configuraties.

instant download icon

Instant & Universal Restore


Verlaagt RTO's tot 15 seconden, start systemen direct vanuit back-ups en ondersteunt herstel op verschillende hardware met automatische driverinstallatie.

security checks icoon

Cloud Suite Bescherming


Biedt robuuste bescherming voor gegevens opgeslagen in zowel Google Workspace als Microsoft 365. Dit verzekert je van snelle, betrouwbare herstelacties.

veiligheids icoon

Ransomware-proof


Zorgt ervoor dat back-ups niet kunnen worden versleuteld of verwijderd door een ransomware-aanval, waardoor een snelle terugkeer naar een schone staat mogelijk is.

Private Network icon

Back-up Encryptie


Zorgt voor een veilige back-up door gebruik te maken van AES-256 encryptie voor gegevens, zowel tijdens transport als wanneer ze in rust zijn. Hierdoor heb alleen jij toegang tot de gegevens.

decentralised icoon

Deduplicatie


Vermindert opslagvereisten en netwerkbelasting door herhaling van gegevens in back-ups te detecteren en identieke gegevens niet meer dan één keer op te slaan.

FAQ Acronis Cyber Protect Backup

Wat is Acronis Acronis Cyber Protect Backup?

Acronis Cyber Protect Backup is een uitgebreide, gemakkelijk te gebruiken oplossing voor het maken van back-ups van gegevens. Het maakt het mogelijk om veilige cloudback-ups te maken van je bestanden, schijven en volledige systemen. Lees alles over Acronis backup in dit artikel.

Is mijn data veilig met Acronis Cyber Protect Backup?

Ja, Acronis neemt de veiligheid van je data uiterst serieus. Acronis gebruikt sterke encryptie en houdt je gegevens veilig in datacenters die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Waar wordt mijn data opgeslagen?

Jouw data wordt opgeslagen in de Acronis Cloud datacenter gevestigd in Frankfurt, op verzoek kan je data ook in een andere locatie binnen EU opgeslagen worden. Alle datacenters van Acronis beschikken over veiligheidscertificeringen en voldoen aan alle AVG-regels.

Hoe configureer ik retentie in Acronis Cyber Protect?

Met het retentiebeleid van Acronis kun je de grootte van je back-uparchief beperken en een levensduur voor je back-ups instellen. Dit voorkomt dat je back-ups alle beschikbare opslagruimte in beslag nemen.

Wat is granulaire herstel?

Met de granulaire herstelfunctie van Acronis kun je specifieke bestanden, tabellen of e-mails opzoeken en alleen de verloren gegevens herstellen. Je hoeft niet langer volledige databases of systemen te herstellen als je slechts een paar items mist.

Kan ik Microsoft 365 backupen met Acronis?

Acronis Cyber Protect Backup biedt een krachtige en veilige oplossing voor het back-uppen van je Microsoft Office 365-data. Dit omvat niet alleen je e-mails, maar ook contacten, kalenderinformatie, bijlagen evenals de mappen en bestanden in OneDrive. Zo ben je verzekerd van de veiligheid van je belangrijke data en kun je deze snel herstellen in geval van onverwachte gegevensverlies.

Vriendelijke service

24/7/365 support

Enterprise platform

Hoe kunnen we helpen?

Onze klanten prijzen ons voor de goede service die ze ontvangen. Wil je een voorproefje? Neem contact met ons op, wij helpen je de beste oplossing te vinden voor jouw hosting.

Vriendelijke service

24/7/365 support

Enterprise platform