Nieuwe klanten aanbieding: Nu 25% korting op alle Reseller Hosting pakketten voor de eerste 6 maanden. Gebruik deze kortingscode: 50RESOFF

Reseller Hosting

Met white-label hosting verkoop je webhosting onder je eigen merknaam

Ben je als webdesigner, ontwikkelaar of marketeer op zoek naar een manier om jouw diensten te vergroten of een gloednieuw bedrijf te starten? Overweeg dan om webhosting aan te bieden. Zelfs als je nog geen online diensten aanbiedt, is white label reseller hosting een laagdrempelige manier om hier mee te starten. Lees meer over hosting reselling.

maandelijks opzeggen succes gegarandeerd embleem
Snel.com is ISO 27001 certified

Klanten beoordelen ons met een 4,9/5 op Google reviews

Reseller Hosting Essential

LiteSpeed Enterprise Cache

10 websites + onbep. subdomeinen

100GB SSDOnly opslag

2.5GB geheugen

2 CPU cores

Onbeperkt dataverkeer*

Onbeperkt mailboxen

Onbeperkt databases

Let's Encrypt + Wildcard SSL

Dagelijkse offsite backups

Datacenter locatie Nederland

LEVERING
Direct

€ 29,99 € 14,99
per maand

Reseller Hosting Advanced

LiteSpeed Enterprise Cache

20 websites + onbep. subdomeinen

150GB SSDOnly opslag

5GB geheugen

3 CPU cores

Onbeperkt dataverkeer*

Onbeperkt mailboxen

Onbeperkt databases

Let's Encrypt + Wildcard SSL

Dagelijkse offsite backups

Datacenter locatie Nederland

LEVERING
Direct

€ 49,99 € 24,99
per maand

Reseller Hosting Expert

LiteSpeed Enterprise Cache

30 websites + onbep. subdomeinen

200GB SSDOnly opslag

8GB geheugen

4 CPU cores

Onbeperkt dataverkeer*

Onbeperkt mailboxen

Onbeperkt databases

Let's Encrypt + Wildcard SSL

Dagelijkse offsite backups

Datacenter locatie Nederland

LEVERING
Direct

€ 69,99 € 34,99
per maand

*FUP is van toepassing op "onbeperkt dataverkeer".

Nieuwe klanten aanbieding: Nu 53% korting op alle Reseller Hosting Pakketten voor de eerste 6 maanden. Gebruik deze kortingscode: 50RESOFF
* Aanbieding kan niet gecombineerd worden met actie Gratis verhuisservice

Wordt per 1, 3, 6, 12 of 24 maanden gefactureerd.

Snel van START

verhuisservice icoon
Tijdelijk Gratis (2)

Verhuisservice


Verhuizen naar Snel.com is een naadloos proces, dit doen wij tijdelijk gratis voor je. Middels een op jouw situatie afgestemd, draaiboek, zetten we jouw gegevens veilig over. Met één werkdag nemen we contact met je op om het overzetten van jouw huidige provider naar Snel.com in te plannen. Wij verhuizen je website(s), VPS en/of Dedicated voor je zodat jij zonder zorgen van start kunt.

plesk icoon

Plesk Controlepaneel


Met het Plesk Controlepaneel kun je SNEL aan de slag. Het is het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke control panel dat beschikbaar is. Als reseller ontvang je een Plesk Host Edition paneel waarin jij je hosting branding, je eigen hosting pakketten en de verschillende klanten en hun Plesk panelen met je eigen branding kunt aanmaken en beheren. Met 1 klik installeer je applicaties en bestandsbeheer is ontzettend eenvoudig met de ingebouwde editor. Je hebt dus geen extern FTP-programma meer nodig.

litespeed icoon

Litespeed Enterprise Cache


Het is belangrijk dat de websites van jouw klanten ook razendSNEL zijn. Dit bieden we door naast onze eigen krachtige resources, gebruik te maken van LiteSpeed​​​. Dit is een geavanceerde webserver en cache-oplossing die middels metingen bewezen, elke andere caching optie overtreft. Met LiteSpeed hosting kunnen we de beste laadtijden garanderen. Je website of webshop heeft standaard de nieuwste caching technologieën ingebouwd. Litespeed biedt tevens de mogelijkheid gebruik te maken van het QUIC.cloud "content delivery network"

white label icon

White label Reseller Hosting


Met onze white-label reseller hosting heb je de mogelijkheid om webhosting te verkopen onder jouw eigen merknaam. Via jouw eigen Plesk Host Edition paneel heb je de volledige vrijheid om de klantbeleving te personaliseren met jouw eigen branding, hosting pakketten, je eigen voorwaarden en prijzen. Integreer je eigen logo in het Plesk paneel zodat je jouw merk duidelijk kunt uitdragen naar de klant. Je kunt tevens profiteren van onze white label nameservers. Alle pakketten die we aanbieden omvatten standaard white-label reseller hosting opties.

Versterk je merk

Zodra je onze white-label reseller hosting hebt afgenomen, is de volgende stap het volledig personaliseren van je aanbod. Ben je bijvoorbeeld marketeer of ontwikkelaar, dan kun je deze service uitstekend inzetten om je huidige pakketten uit te breiden om jouw klanten nog meer waarde te bieden. Je bent vrij om je eigen prijsplannen en voorwaarden op te stellen en je klanten hierop te abonneren. Dit biedt je de mogelijkheid om een op maat gemaakte, gepersonaliseerde service aan te bieden die perfect past bij de specifieke behoeften van jouw klanten. Zie ons support portaal of de FAQ om handleidingen te vinden voor alle opties die Reseller hosting biedt.

Kies jouw Reseller Hosting Pakket

Wij maken uitsluitend gebruik van SSD-schijven. Hiermee garanderen wij jou en jouw klanten snelheid en stabiliteit.  Onze reseller hosting pakketten zijn geschikt voor kleine hosting providers, developers, marketeers en ondernemers. Na bestelling zijn onze pakketten direct beschikbaar en ze zijn schaalbaar wanneer je groeit. Lees hieronder ons zeer uitgebreide aanbod aan standaard en optioneel beschikbare features.

snel white label reseller schematic image

Whitelabel

 • Whitelabel nameservers
 • Plesk Reseller controlepaneel
 • DNS-beheer

Beveiliging

 • Anti-malware (Imunify360)
 • Uitgaande filter (SpamExperts)
 • Anti-virus (ClamAV)
 • Anti-Spam (SpamAssassin)
 • Let's Encrypt SSL

Software

 • WordPress Toolkit
 • SEO Toolkit
 • Plesk panel
 • phpMyAdmin
 • Installatron (Apps installatie met een klik)

Backup

 • Acronis Cyber Protect Backup
 • 14 dagen Backup retentie

Meer inbegrepen...

 • LiteSpeed Enterprise Cache
 • LiteSpeed Web Server
 • QUIC.cloud CDN
 • Cronjobs
 • FTP/SFTP
 • PHP 7.4 tot 8.x
 • php.ini aanpasbaar
 • SSH
 • SSH-key beheer
 • Webmail
 • WP-CLI en GIT
 • 1 Gbps uplink

Optionele uitbreidingen

 • Dedicated IPv4 of IPv6 + € 2,49
 • Inkomende spamfilter (SpamExperts) + € 2,49
 • 30 dagen Backup retentie + € 8,99
 • Smart Updates for WordPress + € 3,99 per domein

Jouw hosting reseller account,
draait op een Redundant Platform

We hebben reseller hosting pakketten samengesteld met de beste resources en features. Onze pakketten draaien op een redundant platform. Mocht er onverwachts een hosting account uitvallen dan wordt dit automatisch door een andere server overgenomen. Met een uptime van 100% zorgen wij dat jouw account altijd beschikbaar blijft. Aangezien wij alleen Managed Reseller Hosting pakketten aanbieden zijn wij tevens verantwoordelijk voor de laadtijden aan de server kant, time-outs en andere technische zaken. Kijk in deze tabel voor een volledig overzicht. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze industrie, kun je er zeker van zijn dat wij alle kennis en kunde hebben om jouw diensten optimaal draaiende te houden.

reduntant platform

Reseller Hosting Functionaliteiten

iso gecertificeerd icoon

ISO 27001 certificering


Snel.com is ISO 27001 gecertificeerd. Hoge kwaliteit en beveiliging zijn belangrijke waarden voor ons bedrijf, daarom zorgen wij ervoor dat we beschikken over duidelijke informatieprocessen met passende beveiligingsmaatregelen die periodiek worden getest.

backup management

Offsite backups


Bescherm en herstel jouw gegevens met Acronis Cyber Protect Backup. Je kunt zeer eenvoudig een enkele bestand of een volledige backup herstellen, waardoor je volledige controle hebt over jouw data. Omdat databeveiliging belangrijk is, maken we standaard minimaal een offsite backup voor je per dag.

quic.cloud snel.com logo

QUIC.cloud


QUIC.cloud is een "content delivery network" dat de statische en dynamische componenten van je website op meerdere "points of presence" wereldwijd (PoP) host. Dit versnelt het laden van sites voor gebruikers op afstand. Beeldoptimalisatie en WordPress-beveiligingsfuncties van QUIC.cloud versnellen en beveiligen je website.

data in NL and EU icon

Data in NL en EU


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen in Nederland en Europa. We verzekeren je dat jouw gegevens niet verkocht, verhandeld of gedeeld worden aan derden. Bovendien wordt de backup van jouw data alleen in Europa opgeslagen.

always up to date

Altijd up-to-date


Wacht niet langer totdat jouw systeembeheerder tijd heeft om updates op de server uit te voeren. Je wordt volledig ontzorgd door onze experts. De serverupdates worden geheel kosteloos uitgevoerd.

secure mail icoon

Sterk beveiligde mailbox


Jouw mailbox is sterk beveiligd dankzij onze antivirusbescherming. Jouw e-mails worden optimaal beschermd en dit vermindert de kwetsbaarheid van jouw mailbox.

plesk-logo-icon

Plesk account beheer


Beheer jouw eigen hosting accounts met het krachtige Plesk controlepaneel. Je als reseller host met dit controlepaneel zeer eenvoudig de instellingen van jouw hosting pakketten, websites en e-mails beheren. Je kunt ook gebruikers aan jouw hosting account toevoegen.

support icoon

Volledig Managed


We zijn er voor je, dat is een belofte. Onze experts hebben meer dan 20 jaar ervaring in de hosting branche. Jouw account wordt dus beheerd door een team van experts dat uitstekende oplossingen kan bieden voor verschillende technische verzoeken.

security checks icoon

Imunify 360


Imunify360 biedt zes lagen van webserverbeveiliging. Het omvat een geavanceerde firewall, malwaredetectie, softwarepatchbeheer, proactieve verdediging voor PHP-websites, inbraakdetectie en -beveiliging, WebShield met geïntegreerde Captcha en meer.

wordpress icoon

WordPress toolkit


Verbeter jouw productiviteit. WordPress toolkit is een zeer krachtige tool om eenvoudig en veilig meerdere WordPress instanties centraal te beheren.

seo toolkit icoon

SEO Toolkit


SEO Toolkit verbetert de zichtbaarheid van jouw website. Je krijgt krijgt betere search engine rankings door jouw website te testen, analyseren en monitoren.

installatron icoon

Installatron


Installatron is een one-click installatieprogramma waarmee je slechts met één klik applicaties zoals forums, blogs, fotogalerijen en andere toepassingen kunt installeren.

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

  Wij garanderen continue verbetering in veiligheid, beschikbaarheid en kwaliteit.

 • Gecertificeerde Green Host

  We streven ernaar onze footprint te verminderen in al onze processen

 • Verhuisservice

  We zullen het lastige werk doen, want dat is waar we goed in zijn.

 • Snelle antwoorden

  Gegarandeerd snelle reactietijden.
  Je kunt ons 24/7/365 bereiken.

 • 100% Netwerk uptime

  We geven altijd honderd procent. Dat is dus de uptime die we bieden.

 • Continue verbetering

  We verbeteren onze processen om te voldoen aan de hoogste standaarden.

Vragen over Reseller Hosting

Wat is een white label reseller?

Een white label reseller in de hosting branche is een persoon of bedrijf die de diensten van een hosting provider onder zijn eigen naam, dus white label, doorverkoopt aan andere mensen of bedrijven. Hierdoor is de reseller eigenaar van de klantenbase en verzorgt hij de klantenservice en acquisitie. Lees alles over reseller hosting in dit artikel.

Bieden jullie whitelabel nameservers aan?

Ja, je kunt gebruikmaken van onze white label nameservers. Zowel jij als je klanten kunnen de eigen records beheren via het klantenpaneel.

Helpen jullie bij het beheer van de websites van mijn klanten?

Het bouwen en onderhouden van websites is niet inbegrepen in ons White Label Reseller hosting pakket. Onze professionele staf van experts biedt 24 uur per dag, zeven dagen per week technische hulp voor de hosting ervan. Verder zijn wij je te allen tijde graag van dienst bij vragen over jouw reseller hosting instellingen of technische problemen (denk aan lag, back-ups, veiligheid).

Je hebt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan zodra je je aanmeldt voor White Label Reseller Web Hosting. We bieden ook een grote kennisbank om je te helpen met tal van instellingen.

Ik beheer meer dan 30 websites, welk product heb ik nodig?

Wanneer je meer dan 30 websites in beheer hebt dan raden we je een Managed Server aan. In principe is de logische groeistap van een Reseller Hosting Expert pakket een Managed Cloud VPS maar wellicht heb je een groter aantal klanten/websites of hogere eisen. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Hoe selecteer ik jullie whitelabel nameservers?

Wanneer je een domeinnaam bij ons aanschaft of naar ons toe verhuist selecteer je deze optie in het winkelmandje, onze whitelabel nameservers worden dan automatisch toegepast. Lees de volledige uitleg hierover in dit artikel. Staat de domeinnaam bij een ander bedrijf en wil je deze niet verhuizen, dan is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze whitelabel nameservers. je voert bij de nameservers de DNS records van je domeinprovider in.

Hoe ga ik om met technische problemen van klanten?

Als je een webdesigner of -ontwikkelaar bent, heb je waarschijnlijk (enige) ervaring met het beheren van de websites van jouw klanten op een hosting pakket. Reseller hosting is in vele opzichten eenvoudiger aangezien je met Snel.com als hosting provider 24/7 technische assistentie hebt. Snel.com zorgt ervoor dat jouw webserver optimaal kan werken. Backend-, netwerk- en infrastructuuronderhoud zijn inbegrepen. We updaten software en controleren de beveiliging.

Handelen jullie de facturatie af?

Wij bieden geen facturatie voor klanten. Veel hosting bedrijven bieden reseller hosting aan via een partnerprogramma en daarom doen zij tevens de facturering en keren jou je affiliate fee uit. Met onze white label hosting ben je onafhankelijk en bied jij je klanten een unieke service met je eigen voorwaarden, tarieven en facturering.

Hoe kan ik mijn Reseller hosting afstemmen op mijn huisstijl?

Dit doe je gemakkelijk in Plesk. Hierin kun jij bijvoorbeeld je eigen logo toevoegen. Lees alles over het personaliseren van Plesk in dit artikel.

Is jullie webhosting geschikt voor WordPress?

Al onze pakketten zijn geschikt om WordPress op te draaien. Speciaal voor wie alles uit zijn WordPress configuratie wil halen hebben we pakketten ontwikkeld die geoptimaliseerd zijn voor WordPress Hosting.

Hoe maak ik klanten en abonnementen aan in Plesk?

In dit artikel leggen we uitgebreid en met screenshots uit welke stappen je moet nemen om klanten aan te maken en ze te abonneren op jouw persoonlijke pakketten.

Vriendelijke service

24/7/365 support

Enterprise platform

Hoe kunnen we helpen?

Onze klanten prijzen ons voor de goede service die ze ontvangen. Wil je een voorproefje? Neem contact met ons op, wij helpen je de beste oplossing te vinden voor jouw hosting.

Vriendelijke service

24/7/365 support

Enterprise platform